Nieuw leven Portfolio

Nieuw leven

Info

Mag ik jou feliciteren? Grote kans als je dit leest dat je in verwachting bent. Een mooi moment om jullie liefde vast te leggen. Bij het pakket nieuw leven heb je 2 fotoshoots. Een fotoshoot om samen met je geliefde op de foto te gaan met een prachtige buik erbij en tot slot als jullie baby'tje is geboren.

De beste tijd voor een zwangerschap shoot is tussen de 30 en 34 weken. Je buik is dan mooi rond en je voelt je over het algemeen nog fit. Wil je deze fotoshoot iets eerder of later? Waar jij je fijn bij voelt, dat moment kiezen wij uit.

Een newborn shoot is het meest geschikt tussen de 3e dag na de geboorte tot ongeveer 3 weken erna. Jullie baby slaapt dan nog vrij veel. Een newborn shoot kan veel tijd in beslag nemen. Dit komt doordat ik het ritme volg van jullie kindje. Komt er een voeding tussendoor of moet er een luier verschoond worden? Geen probleem. 

Ik neem met de fotoshoot altijd een mandje en een matrasje mee met verschillende doeken. Je bent niet verplicht om hiervan gebruik te maken. 

MEER INFORMATIE

Investering vanaf €269,-

gina

Next >

Wat was het fijn om met Fabienne op stap te gaan!
Eerst was ik een beetje verlegen, maar ik voelde me al snel op mijn gemak.
Ze nam echt de tijd voor me en wat zijn de resultaten leuk.

Ik ben er heel erg blij mee, dus bij deze nogmaals bedankt Fabienne!

Review

~Rhodé

Next >

Super fijne fotograaf, is rustig en ontspannen aanwezig. Weet goed wat ze doet en laat je erg op je gemak voelen. Al meerdere fotoshoot momenten bij Fabienne gehad. Onwijs blij mee en zeker een aanrader!!

Review

Sharon

Next >

Afgelopen zaterdag heb ik weer een super leuke shoot gehad bij Fabienne!
Nu kennen wij elkaar al wat langer maar toch is het altijd wat ongemakkelijk om voor de camera te staan..
Gelukkig stelt Fab je op je gemak en samen hebben we wat leuke poses uitgezocht en zo zijn er super toffe foto's uitgekomen! We gaan vaker shooten want de foto's zijn super gaaf'!

Review

VERSTUREN

BIJ iedere shoot gelden mijn algemene voorwaarden

Dankjewel voor je bericht!

Contact

Zie ik je snel?

Kleurrijke momenten, ontspannen beleving.

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© fabienne kleijn

X  CLOSE MENU