Samen maken wij jouw herinnering tastbaar

Wat leuk dat je wat meer over mij wil weten! Een fotograaf boeken die bij je past is erg belangrijk, daarom vertel ik graag wat meer over mezelf.
Ik ben Fabienne, 23 jaar, opgegroeid in Hardinxveld Giessendam en naast fotograaf ben ik ook leraarondersteuner op 2 basisscholen.

Creatief, gedreven, spontaan, enthousiast, perfectionistisch, zo zou je mij kunnen omschrijven.

Als klein meisje liep ik altijd al met een camera rond. Toen ik 15 jaar werd heb ik van mijn spaargeld mijn eerste spiegelreflex camera gekocht. Hier heb ik heel wat jaren plezier van gehad. De camera was aan vervanging toe dus kwam nummer 2 erbij. Ik ging steeds meer foto's maken. Niet alleen van dieren en de natuur, maar de mensen kwamen erbij. Ik merkte dat ik dit toch ook wel erg leuk vond!  Ik ben lekker gaan oefenen en toen ontstond op Instagram de pagina ShotsbyFabienne. Ik wilde meer en meer leren en toen kwam camera nummer 3. Een cursus hier een cursus daar, deze meid verveelt zich niet. 

November 2021 was het zover. ShotsbyFabienne is officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Hebben jullie vragen over mij of over een shoot? Dan hoor ik dit graag.

Liefs,
Fabienne

ik ben fabienne

Even voorstellen

Ik heb met Fabienne een shoot gedaan voor foto's voor mijn website. Dat was een fijne ervaring. Gezellig en ook denk ze goed mee over wat mooi en goed zou kunnen passen bij je bedrijf. Zeker een aanrader!!

Annelies

Next >

Hele leuke shoot gehad met ons gezin, de kindjes moesten wel even wennen maar Fabienne wist ze er leuk bij te betrekken en ze goed op hun gemak te stellen, erg fijn!

Marloes

Next >

Lieve mensen, Een shoot bij ShotsbyFabienne is een echte aanrader. Echt een te gekke middag gehad met fantastische resultaten.. Zo enorm blij mee!

Pascale

MY FAVORITES

VERSTUREN

BIJ iedere shoot gelden mijn algemene voorwaarden. 

Dankjewel voor je bericht!

CONTACT

Zie ik je snel?

Samen maken wij jouw herinnering tastbaar.

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© fabienne kleijn

X  CLOSE MENU